16.07.19

22-23.6.2019

dreamed of icy hills, which I was slithering down, walking along snowy sapphire, arctic and cerulean mountain tops with magnificent views. churches, which waited for me, meeting tourists on the road with pet hybrids of birds and chameleons on their shoulders.
 με το μήτσο σήμερα μιλούσαμε για τα φίδια. μου έδειξε αυτό το τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=IDJrt7unKUI, κι εγώ του έδειξα αποσπάσματα του Campbell για τα φίδια.

μετά πήγαμε βόλτα. στην αρχή είδαμε φίδι μικρό (ή άποδη σαύρα? δεν ξέρουμε σίγουρα)
ο ουρανός σκοτείνιαζε με κωλοφωτιές και φτάσαμε μέχρι το country cafe, ήπιαμε μπύρα κερκυραική, αλλά δεν είχαμε λεφτά μαζί και είπαμε ότι θα γυρίσουμε με το αμάξι να πληρώσουμε. στο γυρισμό με τα πόδια κι άλλες μαγικές κωλοφωτιές, ο δρόμος ήταν ήσυχος, σκοτεινός και ο ουρανός γεμάτος αστέρια. ένας που ήταν πριν στο μαγαζί σταμάτησε και ρώτησε να μας γυρίσει. του λέμε ότι θέλουμε να περπατήσουμε. λέει: "it is daaangerous", και φεύγει.
φτάνουμε, παίρνουμε το αμάξι και γυρνάμε country cafe. ο τύπος είχε κλείσει το μαγαζί. στο δρόμο είδαμε 6 τσοπανόσκυλα και μια πεθαμένη γάτα. μισή ώρα λείψαμε, τι συνέβββη.
παγωτό βανίλια.





Keine Kommentare: